Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Ioana Purdea si Stelian Popa, premiati la competitia organizata in cadrul USAMV Cluj-Napoca

Diverse
Tools
Typography

Elevii Colegiului "Emil Negruțiu" Turda s-au întors cu premii de la concursul „Student la industrie alimentară", organizat de Facultatea de Industrie Alimentară din Cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Ieri, 8 aprilie 2015, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în aula USAMV, Ioana Purdea (cls. a XII-a) și Stelian Popa (cls. a X-a) - elevi ai Colegiului "Emil Negruțiu" Turda - au primit premiul I, respectiv premiul al III-lea.

Fiecare premiu a constat într-un pachet de cărți și un loc de student la buget asigurat la facultatea organizatoare a concursului.

Tema propusă în cadrul acestei competiții a fost cea a rolului industriei alimentare în contextul creat de globalizare, schimbările climatice și creșterea numărului populației. În proiectele lor, elevii de la „Emil Negruțiu" au prezentat contextul general cu implicațiile asupra comunităților locale din zona Turda și au încercat să propună soluții legate de promovarea alimentelor bio.

În acest an la concurs au participat liceeni din județele Cluj, Alba și Satu Mare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS