Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Asociatia "Turda-Tin" la Scoala Gimnaziala Avram Iancu din Turda

Diverse
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială Avram Iancu din Turda a fost în această săptămână gazda unei activităţi împreună cu Asociaţia „Turda-Tin".

Această colaborare s-a manifestat printr-o lecţie de muzică la clasa I C. Lecţia este parte dintr-un proiect de parteneriat internaţional eTwinning între şcoli din România, Turcia şi Polonia.

Proiectul e(Twin)-live SOUNDmania îşi propune să abordeze muzica din perspectiva copiilor şi să dezvolte competenţe de comunicare în limba maternă şi în limba engleză, competenţele digitale, să încurajeze colaborarea între parteneri din ţări europene.

Astfel, sub conducerea preotului Sebastian Zăhan, tinerii membri ai Asociaţiei „Turda-Tin" au cântat alături de micii elevi din clasa I, le-au prezentat instrumente muzicale şi au răspuns la întrebările legate de muzică.

Activitatea a avut ca impact creşterea motivaţiei elevilor de a învăţa să cânte la instrumente muzicale, dar şi de a face parte dintr-o asociaţie pentru tineri.

Programul eTwinning este o iniţiativă derivată din recomandările Consiliului European de la Barcelona din martie 2002 de a realiza parteneriate şcolare (twinning schools) în scopul de a oferi elevilor posibilitatea de a învăţa prin colaborare şi de a-şi exersa şi îmbunătăţi competenţele TIC.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS