Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ziua plantarii copacilor - 21 septembrie 2014

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
În anul 2000 organizaţia ENO - Environment Online lansa primul său apel de a păstra un mediu înconjurător verde tuturor locuitorilor globului.

De atunci şi până acum peste 10.000 de şcoli, din 157 de ţări, au participat la cele două evenimente anuale, din 22 mai şi 21 septembrie, care celebrează biodiversitatea şi, respectiv, pacea în lume, prin plantarea de copaci.
ENO şi-a luat un angajament de onoare la Summitul Rio+, acela de a planta 100 de milioane de copaci până în 2017. Până la ora actuală au fost plantaţi 17 milioane de copaci ai păcii.
În anul acesta, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu" Turda s-a alăturat celebrării, în întreaga lume, a împlinirii a 10 ani de la prima Zi a plantării copacilor, în 21 septembrie 2004, de Ziua Internaţională a Păcii. Tema acestui evenimentului din acest an a fost "Dreptul oamenilor la pace".
Elevii claselor a a III-a, a VII-a si a VIII-a, coordonaţi de directorul şcolii, profesor Ioan Groza, împreună cu profesorii Rodica Bodea, Olga Rişcău, Loredana Pap, Adel Szabó şi Călin Pap au plantat 2 arbori ornamentali tuia, îmbogăţind astfel spaţiul verde al şcolii.

Prof. Dr. Adel Szabó

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS