Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Campania "Mica Biblioteca", derulata de Asociatia "Impreuna pentru voi"

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Asociaţia Împreună pentru Voite invită să participi în perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2014 la Campania Umanitară intitulată sugestiv „Mica Bibliotecă".

Fă o bucurie! Ghidează paşii copiilor sărmani spre lectură,
donează o carte iar noi o vom dona mai departe!

Stiaţi că un studiu realizat de World Vision Romania în 2013 arată că peste 20% din copiii din mediul rural nu termină nici opt clase. Unul din doi copii români trăieşte în sărăcie, iar unul din zece trăieşte în gospodării în care niciunul dintre părinţi nu are un loc de muncă. Pentru că părinţii nu au posibilităţi să cumpere copiilor rechizite şcolare, îmbrăcăminte, încalţăminte, copiii abandonează şcoala. Un lucru trist dar...adevarat!
Cunoştem cu toţii că sunt copii sărmani, copii care nu îşi pot permite multe lucruri, printre care şi achiziţia unei cărţi. Acum le putem oferi o bucurie, un mic ajutor. Pentru noi, cei cu posibilităţi, nu este mult, dar....pentru cei ce nu au este Enorm. Cu toţii ştim că o campanie umanitară se rezolvă numai cu implicarea noastră directă ca mamă, tată, frate, soră, prieten... şi cred că putem schimba ceva dacă ne implicăm direct, dar mai ales dacă luăm iniţiativă! Orice SE POATE atunci când NE PASĂ şi ne dorim acest lucru.
Această campanie se alătură celorlalte campanii umanitare realizate de Asociaţie cu ajutorul partenerilor şi susţinătorilor şi ne bucurăm să vedem că există foarte mulţi copii şi părinţi care ne sprijină să aducem un zâmbet pe buzele copiilor defavorizaţi.
Susţine-ne şi tu! Ajută-ne să construim această "Mică Bibliotecă"! Fii alături de noi şi participă la campania umanitară desfăşurată în parteneriat cu Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. Ion Raţiu, Sfânta Maria şi Prichindelul Isteţ.
În perioada 29 septembrie – 10 octombrie 2014, copiii mărinimoşi din grădiniţele mai sus menţionate vor dona una sau mai multe cărţi pe care ei le-au citit şi vor ca şi alţi copii să le citească.
Vrei sa susţii această campanie şi nu faci parte din grădiniţele menţionate? Nicio problemă, poţi dona cartea/cărţile, în stare bună, în holul de la internatul Liceului Liviu Rebreanu - Turda, de luni până joi, între orele 12.00-15.00.

De ce "Mica Bibliotecă"?
Nu toţi copiii au posibilitatea de a răsfoi şi de a citi o carte. De aceea, cu ajutorul susţinătorilor, ne-am gandit să ajutam aceşti copii prin înfiinţarea unei mici biblioteci în cadrul grădiniţei / şcolii / centrului de plasament. Această mini bibilotecă va cuprinde pentru inceput aproximativ 100 - 120 de volume.

Beneficiarii campaniei „Mica Bibliotecă"
Sunt copiii de la Grădiniţa Socială Acoperământul Maicii Domnului, Şcoala Waldorf şi copiii din centrele de plasament din Turda si imprejurimi.J Ei au nevoie de cărţi cu poveşti, cărţi de colorat, literatură, culegeri cls. I-IV, enciclopedii, atlase.

Ce ai de făcut?
1. Dacă te uiţi prin biblioteca ta de acasă şi ai cărti de care nu mai ai nevoie, doneaza-le! Fii convins că acele cărti vor fi citite şi răsfoite de alţi copii nevoiaşi;
2. Dacă vrei să laşi un mesaj pentru copiii care vor citi aceste cărţi, poţi să scrii pe o foaie de hârtie gândurile tale şi să o ataşezi cărţii donate;
3. Du cartea/cărţile în locurile amenajate;
4. Ai nevoie de informaţii suplimentare? Ne poti contacta pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., adresa de facebook - Asociaţia Împreună pentru Voi.

Daca te-ai alăturat campaniei noastre, ai facut o faptă bună. Poţi fi mândru! Felicitări!
Indiferent dacă avem sau nu posibilitatea achiziţionarii unei cărti, să nu uităm niciodată că mijlocul real de cultură este cartea.
Asociaţia Împreuna pentru Voi mulţumeşte copiilor pentru gestul lor, părinţilor, cadrelor didactice de la gradiniţele mai sus menţionate şi coordonatoarelor acestui proiect doamnelor directoare Felicia Simon, Crina Răduţiu, Gabriela Trif şi Lubiana Bunea, pentru implicarea şi susţinerea în realizarea acestei campanii umanitare "Mica Bibliotecă"!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS