Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

La Liceul Teoretic Josika Miklos, locuri libere si medii mici

Diverse
Tools
Typography

Pentru clasa a IX-a, Liceul Teoretic „Josika Miklos" din municipiul Turda, a avut ca ofertă pentru absolvenţii de gimnaziu, două clase a câte 14 (?!) locuri fiecare, respectiv o clasă pentru profil real – specializarea „Ştiinte ale naturii" ̶ 14 (?) locuri, iar pentru profilul uman o clasă tot cu 14 (?) locuri, pentru specializarea „Filologie".

Dintre proprii absolvenţi ai Liceului Teoretic „Josika Miklos", nivel gimnazial - promoţia 2014, aproape 40% s-au orientat după terminarea clasei a VIII-a, către licee cu predare în limba maghiară din municipiul Cluj Napoca.
Astfel, în urma primei repartizări computerizate, la Liceul Teoretic „Josika Miklos" ultima medie de admitere este 2.86 pentru profilul Real, specializarea „Ştiinţe ale naturii". La profilul uman, specializarea „Filologie", ultima medie de admitere este 3.43 şi cu toate acestea, au rămas 3 (trei) locuri libere pentru etapele ulterioare de repartizare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS