Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

14-15 septembrie - Ateliere tematice pentru finalizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Campia Turzii 2015-2020

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în calitate de coordonator şi beneficiar al proiectului STRATEGIA DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII (SDMCT) 2015-2020, organizează două ateliere tematice privind acest proiect.

Tematica atelierelor vizează elemente de identificare şi formulare a obiectivelor strategice şi a priorităţilor, precum şi definirea celor mai adecvate instrumente pentru implementare şi monitorizare.

Atelierele tematice se vor defăşura în data de 14 şi 15 septembrie 2015, la Palatul Cultural Ionel Floaşiu. Acestea fac parte din procesul de planificare participativă iniţiat odată cu primul atelier din luna iulie anul curent, atelier care a urmărit identificarea potenţialului şi a problemelor municipiului.

În data de 14 septembrie, începând cu ora 12.00, se va desfăşura cel de-al doilea atelier care va avea ca principal obiectiv: DEFINIREA VIZIUNII ŞI OBIECTIVELOR STRATEGICE PENTRU MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII, ORIZONT 2020.

Iar, cel de-al treliea atelier, desfăşurat în data de 15 septembrie 2015, ora 9.00, va avea drept scop, identificarea de PRIORITĂŢI ŞI MECANISME DE IMPLEMENTARE A STRATEGIEI DE DEZVOLTARE A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2015-2020.

Participă: edilii municipiului, consilieri locali, şefi de serviciu din cadrul primăriei, societatea civilă, comunitatea locală..

Rezultatele acestor două ateliere vor fi valorificate în procesul de finalizare a strategiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS