Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Turda: Invitatie la o intalnire cu o mare personalitate

Diverse
Tools
Typography

Turda nu duce lipsă de personalităţi, profesionişti în diverse domenii de activitate, ce ar trebui să se bucure permanent de toată admiraţia turdenilor şi nu numai.

Un astfel de exemplu este Valer Suciu, artist plastic şi în acelaşi timp profesor, ce a avut în decursul vremii o activitate artistică impresionantă, dar şi o contribuţie majoră în formarea adulţilor de azi.

Tocmai de aceea, în data de joi, 3 septembrie 2015 începând cu ora 18.00, la Turda va avea loc sub egida UAP - filiala Turda, un eveniment semnificativ, vernisajul unei expoziţii retrospective cu creaţii semnate de Valer Suciu. Expoziţia este organizată în spaţiul Galeriei Municipale de Artă, ce este situată în zona centrală a municipiului Turda (str. Libertăţii nr. 2).

Sunt invitaţi să participe toţi cei care mai cred în valori, toţi cei ce se pot bucura de întâlnirea cu ideea de frumos prin prisma lucrărilor expuse şi toţi cei care vor să-şi aplaude proprii concetăţeni ce au intrat prin activitatea lor profesională de-o viaţă, în galeria valorilor turdene, ce nu mai poate fi contestată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS