Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Teatrul "Aureliu Manea", invitat cu spectacolul "Ivona" la festivalul de la Arad

Diverse
Tools
Typography

În perioada 9-17 mai are loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad, ediţie la care a fost invitat şi Teatrul "Aureliu Manea" Turda.

"Duminică,10 mai, de la ora 19.30, în sala mare a Teatrului gazdă, vom juca spectacolul «Ivona, prinţesă de Burgund», după Witold Gombrowicz, scenariul şi regia Andrei Măjeri, scenografia Irina Chirilă, cu actorii Flavia Giurgiu, Alexandra Duşa, Bianca Pintea, Ingrid Neacşu, Andrei Sabău, Valentin Oncu" se arăta în comunicatul transmis de instituţia de cultură turdeană care, astfel, adresa o invitaţie şi iubitorilor de teatru arădeni "să vadă o producţie modernă, un spectacol complex, un amalgam de muzică, teatru şi comedie".

În acelaşi comunicat se mai preciza: "Selecţia făcută de teatrologul Claudiu Groza cuprinde atât producţii ale unor teatre de stat consacrate (Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Odeon, Teatrul Nottara, Teatrul Naţional Târgu Mureş, Teatrul "Aureliu Manea" Turda, Teatrul "ReginaMaria" Oradea etc.) cât şi spectacole ale unor companii independente (Compania Jamais Vu, Compagnie 28, Teatrul de sufragerie, Reactor etc.)".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS