Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Protopopiatul Ortodox Turda are site

Diverse
Tools
Typography

Prezent joi, 23 aprilie, în sala mare a Primăriei Turda care a găzduit manifestările prilejuite de sărbătorirea a 10 ani de la adoptarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, ca patron spiritual al oraşului, protopopul Daniel Crişan a venit cu o informaţie nouă pentru credincioşii turdeni.

Părintele protopop Daniel Crişan a fost invitat să prezinte noul site al Protopopiatului Ortodox Român Turda.

"Deşi ar părea un lucru banal în vremurile acestea să insişti asupra formării unui site al unei instituţii, m-am gândit că ar fi bine să facem cunoscut acest site", spunea părintele Daniel Crişan motivând că prin intermediul site-ului se poate face cunoscută activitatea bisericii pe plan local.

Cum Sfântul Gheorghe este ocrotitorul spiritual al municipiului Turda, părintele protopop a considerat normal ca site-ul să aibă, ca siglă caracteristică, icoana Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, icoană care să fie însoţită de icoana Maicii Domnului cu atât mai mult cu cât Maica domnului a fost adoptată ca protectoarea spirituală a municipiului Câmpia Turzii.

După cum prezenta şi părintele Daniel Crişan, site-ul are, în afară de pagina "Acasă", şi paginile "Istoric", "Activităţi", "Parohii" şi "Contact".

"O să citiţi despre istoria Protopopiatului şi despre protopopi. Am făcut un scurt istoric al protopopiatului, menţionându-i pe protopopii cunoscuţi, arătând că istoria religioasă a Turzii merge mai departe înapoi, în ultimele secole creştine", preciza părintele protopop referindu-se în principal la istoricul protopopiatului, dar vorbind şi despre parohiile care aparţin de Protopopiatul Ortodox Turda.

De asemenea, părintele Daniel Crişan a explicat că site-ul este, încă, în curs de actualizare, dar invitaţia de a accesa site-ul rămâne în continuare valabilă, creştinii ortodocşi putând găsi informaţii utile sau link-uri (legături utile) pe care le-ar putea urma.

"Suntem la început. Sperăm să ne dăm silinţa să fim pe interesul şi pentru folosul celor care vizitează site-ul nostru", încheia părintele protopop Daniel Crişan prezentarea sa.

Cei care vor să acceseze site-ul Protopopiatului Ortodox Român Turda pot face acest lucru la adresa http://protopopiatulortodoxturda.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS