Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Elevii pregatiti de Ioan Gherman, din nou la Ziua Muzicii Tinere

Diverse
Tools
Typography

Peste 60 de copii şi tineri au participat ieri, 20 martie, la o nouă ediţie a Zilei Muzicii Tinere, eveniment care a avut loc în sala festivă a Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" din Turda, cu începere de la orele 17.00.

"Primii care au urcat pe scenă au fost două grupe de începători, de vârste mic: Primavera şi Simpatix", preciza Ioan Gherman explicând că atât cei 24 de copii de la Primavera şi cei 29 de la Simpatix sunt "copii de aici de la şcoală, de la clasa pregătitoare".


Ioan Gherman

Cele două grupuri - mai degrabă numele lor - sunt cunoscute în contextul în care profesorul Ioan Gherman a reuşit să obţină premii cu copiii din aceste grupuri. "Pe structura lor o să construiesc grupurile care au tradiţie deja", adăuga profesorul turdean.

După recitalurile celor două grupe, spectacolul a continuat cu momente de dans oferite de perechi de dansatori ai clubului sportiv de dans Potaissa Turda.

Tinerii solişti pregătiţi de Ioan Gherman au urmat dansatorilor, publicul din sala festivă a şcolii asistând la interpretări oferite de Tudor Moldovan, Raluca Fizeşan, Mihaela Sas, Timeea Piper, Betty Cherecheş, Alina Răcean, Denisa Poară, Andrada Nicoară-Okros, Diana Dan, Vera Verneş şi Florina Sas.

Chiar dacă publicul din sală părea să se rărească odată cu trecerea timpului, fiecare dintre interpreţi s-au bucurat de aplauze mai mult sau mai puţin furtunoase, în funcţie de numărul de cunoscuţi pe care îi aveau în sală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS