Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Vernisajul dintre ani

Diverse
Tools
Typography

La cumpăna dintre ani, Galeria Municipală de Artă era în mare fierbere. Mai precis, câţiva artişti plastici turdeni s-au gândit să marcheze această trecere dintre ani într-un mod deosebit: printr-un vernisaj.

Pe de-o parte, pentru că artiştii se simt ca acasă într-un astfel de spaţiu, ce este aproape sacru, iar pe de altă parte, vernisajul a avut loc pentru a-l sărbători pe unul dintre artişti, născut în 1 ianuarie 1960 şi anume, Alexandru Picovici.

Astfel, cei interesaţi pot trece pragul galeriei turdene pentru a se delecta cu lucrarile plastice din cadrul expoziţiei denumite după sărbătorit, "Culoare -55".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS