Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

"Craciunul romanesc" propus de Fuego, aplaudat la Campia Turzii | GALERIE FOTO

Diverse
Tools
Typography

Spectacolul "Crăciunu' nostru-i românesc" susţinut de artistul Fuego a ajuns la Câmpia Turzii ieri, 10 decembrie.

Cu începere de la orele 16.00, publicul - care a umplut ochi sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" - s-a bucurat, preţ de aproximativ o oră, de melodiile cu care interpretul a venit pregătit pentru spectacolul de la Câmpia Turzii.

Cum însuşi artistul recunoştea pe scenă, piesele sale din spectacolele de sărbători nu sunt neapărat colinde, ci mai degrabă melodii de Crăciun, melodii care să aducă spiritul de sărbătoare în sufletele fiecăruia, lucru care la Câmpia Turzii pare să se fi şi întâmplat dacă luăm în considerare modul în care publicul aplauda interpretările lui Paul Surugiu (numele real al artistului Fuego).

Din cei care îi sunt alături prin turneele pe care le are Fuego, pe scena de la Câmpia Turzii alături de artist au mai fost prezenţi compozitorul şi orchestratorul Vicenţiu Perniu (pian) şi chitaristul Robert Caloian (chitară).

La Câmpia Turzii, spectacolul intitulat "Crăciunu' nostru-i românesc" nu s-a compus doar din melodiile interpretate de artist ci şi din fragmente în versuri recitate, plus că, aşa cum s-a dovedit prin structura spectacolului, artistul comunica permanent cu publicul pentru care avea, tot timpul, mici istorioare fie legate de diverse melodii, fie legate de diverse evenimente.

În momentul în care s-au auzit, de exemplu, primele acorduri din melodia "Împodobeşte, mamă, bradul", toată lumea - indiferent de vârstă - a început să aplaude, însă Fuego s-a oprit din cântat spunând că ştie că această melodie este una la adresa căreia s-au făcut tot felul de glume. "Păi glumele se fac de vreo trei ani, dar piesa este mult mai veche" spunea artistul dând de înţeles că la vreo zece albume de cântece de Crăciun încă mai au mult de muncă cei care fac miştouri.

Aproape în acelaşi context, ridicându-şi privirea şi văzând la balconul sălii "Mircea Mihăşan" un tânăr care filma - probabil cu telefonul - Fuego i-a spus: "Aşa, aşa, filmează, dar ascultă la mine ce îţi spun: când o să ajungi la 50-60 de ani, tot muzica de pe vremea părinţilor tăi o să o asculţi", remarcă ce a dat naştere unui val de amuzament în rândul spectatorilor.

Aplaudând aproape la fiecare melodie şi fredonând unele dintre cântece inclusiv antrenaţi de artistul de pe scenă, spectatorii păreau foarte încântaţi de spectacolul oferit lor, cu atât mai mult cu cât, la final, ca gest de recunoştinţă faţă de spectatori, artistul a coborât în public, unde s-a salutat cu cei din primele rânduri, dar nu numai, la final lăsându-se antrenat în euforia celor câtorva copii care voiau neapărat să apară în poze cu Fuego.

Imediat după spectacolul de la Câmpia Turzii, Paul s-a deplasat în grabă la Turda unde avea, în aceeaşi zi, de susţinut un spectacol de la orele 19.00.

{gallery}2014/141210fuegoCt{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS