Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Mugureii", la primul lor spectacol

Diverse
Tools
Typography

Sala de spectacole "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" a fost locul în care Clubul copiilor Câmpia Turzii a organizat un spectacol dedicat copiilor.

Printre micuţii care au urcat pe scenă în cadrul spectacolului s-au numărat cei mai mici "mugurei" ai ansamblului folcloric "Mugurelul" din Câmpia Turzii. Cu vârste între 4 şi 6 ani, cei 20 de micuţi au susţinut, pentru prima dată în viaţa lor, un moment artistic de aproximativ cinci minute - o suită de dansuri - în faţa unui public.

Despre ei, instructorul Ioan Mureşan spunea că fac parte din pepiniera ansamblului "Mugurelul" de la Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS