Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Felicia Racean si Maria Ilisiu expun in tandem

Diverse
Tools
Typography

Începând de vineri, 17 octombrie 2014, la Galeria Municipală de Artă din Turda pot fi admirate lucrări aparţinând artistelor Felicia Răcean şi Maria Ilişiu.

Organizată de Societatea Culturală "Filarmonia" Turda, expoziţia care conţine lucrările celor două artiste poartă numele "Reverberaţii plastice" şi este deschisă în perioada 17 octombrie - 6 noiembrie 2014.

Deşi lucrările sunt expuse deja şi ele pot fi admirate pe simezele Galeriei Municipale de Artă din Turda, vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 24 octombrie 2014, de la orele 18.00, eveniment la care Societatea Culturală "Filarmonia" Turda îi aşteaptă pe toţi iubitorii de artă din Turda şi nu numai.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS