Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Lacatos Alexandra, un talent recunoscut

Diverse
Tools
Typography

În perioada 18-20 iulie 2014 a avut loc la Craiova, Festivalul Naţional ,,Portativul Veseliei" la care a participat şi Lacatoş Alexandra Ioana, membră a Clubului de Canto "Bella Music" al Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

La grupa de vârstă 6-8 ani, fiind în competiţie cu 18 copii talentaţi, a câştigat Trofeul în urmă unei prestaţii spectaculoase în semifinală şi în finală.
Câştigarea acestui prestigios premiu i-a adus Alexandrei invitaţia de a fi membră a juriului festivalului organizat anul viitor.

Felicitări Alexandra!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS