Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Un nou spectacol la Teatrul Municipal Turda

Diverse
Tools
Typography

(comunicat)
Teatrul Municipal Turda vă invită la premiera comediei "Există oameni?", după Oleg Bogaev, în data de 22 noiembrie 2013, orele 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Turda.

Spectacolul "Există oameni?", în regia lui Tudor Lucanu, pornește de la textul "Dawn Way" al reputatului dramaturg contemporan rus Oleg Bogaev, și propune un test, o situatie-limită prin care trec mai multe cupluri de personaje în decursul unei nopți. Deși schema dramatică e aceeași în fiecare scenă- în mijlocul nopții, pe un drum lăturalnic, un înger e lovit de o mașină în care se află, de regulă, câte două personaje - textul surpinde prin hazul și ironia fină cu care sunt construite diferite tipologii umane aflate într-un moment de criză. Dialogurile, de un umor savuros, conduc publicul înspre o perspectivă detașată asupra problematicii spectacolului: fiecare decizie din fiecare moment ne apropie sau ne îndepărtează de umanitate.

Așadar....
Există oameni?
după Oleg Bogaev
Traducerea: Elvira Platon Rîmbu
Regia și scenografia: Tudor Lucanu
Distribuția: Cătălin Herlo (Teatrul Național Cluj-Napoca), Petre Băcioiu (Teatrul Național Cluj-Napoca), Narcisa Pintea, Răzvan Corneci, Flavia Giurgiu, Renata Fabian, Ginuc Crișan, Diana Nedescu.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS