Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Posibila incapatanare a lui Iohannis - calitate sau defect?

Agora
Tools
Typography

Cum este de aşteptat în această perioadă, lupta între cele două tabere - PSD şi ACL - se duce pe majoritatea fronturilor. Însă apar şi lucruri interesante care pot fi sau nu elemente ale acestei lupte.

Spre exemplu, în calitate de lider al PSD Câmpia Turzii spunea că "O serie de lideri din cadrul PNL, dar şi de la PD-L, sunt foarte nemulţumiţi de candidatul lor şi vă spun şi de ce. Mulţi dintre ei au zis că în turul doi nu votează cu Iohannis pentru că au spus că au perceput o anumită chestie şi aceasta cred că va fi cea mai mare problemă a lui Iohannis: omul nu este un om de echipă".

Vorbind despre partidele politice ca despre structuri care funcţionează cel mai bine în echipă şi menţionând că "partidele care nu sunt percepute ca o echipă au mari probleme pentru activul lor", Petre Pop mai spunea despre candidatul ACL: "am înţeles că Iohannis este foarte încăpăţânat, ceea ce poate să fie, până al urmă, şi o calitate, dar nu pentru un mediator", liderul PSD Câmpia Turzii apreciind că "încăpăţânarea sau, să spun aşa, orgoliul exacerbat nu e în fişa postului de preşedinte. Preşedintele este un mediator, un om care trebuie să înţeleagă".

Aproape părând că "dă din casă", Petre Pop s-a referit şi la o presupusă atmosferă care ar exista, pe alocuri, în rândurile ACL: "unii au deja sentimentul că nu mai au acces la el (la Iohannis - n.r.). Mulţi dintre ei ne-au spus că ei cred că o să aibă mai mari probleme cu Iohannis decât cu alţii. În rândul lor există o frică anticipativă. Şi cred că asta va fi cea mai mare problemă", liderul PSD Câmpia Turzii menţionând, totodată: "contrar, liberalismul înseamnă libertatea de expresie, nu să îl controlezi pe un om. Eu le-am şi spus: «se bate cap în cap cu conceptele voastre nobile, ale Brătienilor. Trebuie să existe libertate»".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS