Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Suleyman Magnificul" incepe mai tarziu

Agora
Tools
Typography

Da, este un mod mai interesant de a face o invitaţie la o întâlnire mai aparte folosind afirmaţia din titlul de mai sus. Şi totuşi acest lucru s-a întâmplat pe parcursul acestei săptămâni la Turda.

La momentul la care seara dedicată romanţelor în cadrul unei noi ediţii a cenaclului "Să dăm viaţă anilor" era pe sfârşite, părintele Sebastian Zăhan îi anunţa pe cei prezenţi că a doua zi avea să aibă loc o lansare de carte.

Explicând despre ce carte este vorba, cine e autorul şi de ce evenimentul îşi are importanţa lui, părintele Sebastian Zăhan le promitea tuturor că vor avea parte de o seară de neuitat (aşa cum s-a şi întâmplat, de fapt).

Şi acesta a fost momentul în care, mai în glumă, mai în serios, părintele Zăhan le spunea celor prezenţi că trebuie să îşi găsească timp pentru un astfel de eveniment, pentru o astfel de carte şi pentru un astfel de autor şi, cu siguranţă, au timp să vină pentru că serialul "Suleyman Magnificul" începe mai târziu.

Şi mai în serios decât mai în glumă putem aprecia că modul ghiduş în care părintele Zăhan a găsit de cuviinţă să pună problema ar trebui să dea de gândit nu doar regnului gospodinelor descendente din regnul gospodinelor marca "Izaura" dar şi celor care trăiesc pe lângă acest tip de gospodine... adică marii majorităţi a Poporului Telenovelistic Român.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS