Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Vicele Gal s-a dedulcit la pupaturi cu gospodinele

Agora
Tools
Typography

Prezent la evenimentul organizat de administraţia locală de la Câmpia turzii pentru vârstnicii din municipiu, viceprimarul Avram Gal a beneficiat de atribuţii în plus.

În primul rând, după ce se reîntorsese la eveniment după o şedinţă de îndată a Consiliului Local Câmpia Turzii, Avram Gal a fost cooptat în juriul care trebuia să stabilească ce prăjitură ocupă locul întâi şi, implicit, ce gospodină - dintre cele prezente la evenimentul dedicat vârstnicilor - este cea mai bună la făcut prăjituri.

Gal a fost cooptat în juriu deoarece - spunea prezentatoarea evenimentului - juriul nu se putea decide şi avea nevoie de cineva care să se exprime în acest sens.

Nu ştim dacă Avram Gal a oferit decizia decisivă, însă ceea ce ştim este că viceprimarul Câmpiei Turzii a fost şi cel care a fost desemnat să ofere premiile gospodinelor care au câştigat concursul de gătit prăjituri.

Şi cum nişte premii nu puteau fi acordate fără pupăturile oficiale, Avram Gal pare să fi fost cel mai pupat bărbat de la eveniment şi nu de oricine, ci de cele care sunt experte în dulciuri.
Nu ştim dacă ulterior acestui eveniment viceprimarul a devenit mai lipicios, însă ceea ce ştim e că era numai un zâmbet şi era uşor îmbujorat. Oare de la dulce?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS