Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La Liceul Teoretic "Pavel Dan" curatenia a fost in vacanta mare

Agora
Tools
Typography

Aşa cum, probabil, vă aşteptaţi vacanţa mare e sfântă, mai ales pentru instituţiile de învăţământ. Adică mai ales pentru cei care, în vacanţa mare, nu "populează" instituţiile de învăţământ.

Aşadar, dacă nu sunt oameni, nu se produc deşeuri. Dacă nu se produc deşeuri, n-are cine să le colecteze iar aşa numitele recipiente de colectat deşeuri par inutile şi sunt supuse altfel trecerii timpului.
Cu alte cuvinte, parcă nu este de mirare că până şi un simplu coş de gunoi din partea unei şcoli pare abandonat la finalul unei vacanţe în care n-a fost utilizat: nu tu un chiştoc de ţigară (nu că s-ar fuma în curţile instituţiilor de învăţământ, dar aşa ne-a venit), nu tu o doză de bere (nu că s-ar bea în instituţiile de învăţământ, dar... etc.), nu tu o doză de energizant (nu că elevii ar avea nevoie... etc), nu tu un amblaj de fast-food (nu că elevii ar mânca nesănătos... etc.), nu tu un deşeu (nu că... etc.), nu tu nimic.
Ba chiar aşa de abandonat şi neutilizat poate apărea un coş de gunoi încât a făcut până şi pânză de păianjen. Cu toate acestea nu putem să nu avem şi o nedumerire: punga menajeră "amenajată" în interiorul coşului e mai veche decât pânza de păianjen sau coşul a fost pregătit şi el pentru începerea şcolii iar punga a fost pusă proaspăt dar cu grijă, ca să nu deranjeze pânza de păianjen?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS