Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

O noua campanie de reciclare DEEE-uri are loc, la Turda, sambata 28 noiembrie

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
În cadrul campaniei de reciclare Primăria Municipiului Turda vine în întâmpinarea cetăţenilor turdeni alături de partenerul regăsit în Asociaţia Română pentru Reciclare "ROREC".

Sâmbătă, 28.11.2015, în Municipiul Turda va avea loc o nouă acţiune constând în debarasarea de echipamente electrice şi electrocasnice(frigidere, combine, congelatoare, lăzi frigorifice, maşini de spălat, tv, radio, aspiratoare, aparate de bucătărie sau de aer condiţionat).

Se vor acorda tichete valorice de 40 lei respectiv de 20 lei, cetăţenilor care vor alege să recicleze articolele menţionate şi care se arată interesaţi de această campanie.

În acest sens, vă punem la dispoziţie Serviciul GRATUIT de preluare de la domiciliu a deşeurilor electrice şi electrocasnice voluminoase, în baza unei programări prealabile stabilite de comun acord. La numărul de telefon 0800 – 444.800, în intervalul orar: 09.00-17.00, puteţi afla detalii despre această iniţiativă.

Împreună cu operatorul de salubritate menajeră - S.C.Prival Servs Ecologic S.A - se va realiza colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) de la cetăţeni, în vederea gestionării ecoraţionale, ce constă în tratare, reciclare, respectiv neutralizarea deşeurilor.

Mulţumiri anticipate tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acţiunii de reciclare şi turdenilor care aleg să se implice, din nou, SÂMBĂTĂ, 28.11.2015.

NU arunca la gunoi sau în natură deşeurile electrice şi electrocasnice!
Debarasarea acestora la întamplare este ilegală!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS