Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Comunicat privind lucrarile de reabilitare, modernizare strazi in Municipiul Turda in perioada 2016-2017

Administraţie
Tools
Typography

Urmare a intervenţiilor făcute anterior la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice privind alocarea de surse de finanţare pentru obiectivul enunţat mai sus şi acordului acestei instituţii a fost semnat contractul de finanţare numărul 13.507/2015 şi a actului adiţional nr.1 la acest contract din data de 17.11.2015.

Aducem la cunoştinţa cetăţenilor Municipiului Turda următoarele aspecte:

- începând cu anul 2016 sunt alocate prin programul Naţional de Dezvoltare Locală conform contractului semnat - program gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice - fonduri de peste 5,7 milioane lei în vederea reabilitării şi modernizării străzilor din Municipiului Turda;

- administraţia publică locală îşi propune să aloce suplimentar din bugetul local suma de 5 milioane de lei astfel încât să putem iniţia şi finaliza lucrări prioritare de mare anvergură;

- la această dată sunt elaborate procedurile de elaborare a caietelor de sarcini şi a documentaţiei de licitaţie în vederea lansării procedurii de selectare prin licitaţie publică, a antreprenorului general al lucrărilor.

Deci, începând cu primăvara anului 2016, avem la dispoziţie pentru reabilitări şi modernizări de străzi în Municipiul Turda peste 100 miliarde lei vechi, ceea ce ne determină să credem că o mare parte din problemele şi pretenţiile fireşti ale cetăţenilor municipiului vor fi rezolvate.

Primăria Municipiului Turda
Direcţia Tehnică

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS