Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ce strazi se mai modernizeaza in Turda

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Informăm locuitorii Municipiului Turda asupra programului lucrărilor de reabilitare şi modernizare străzi pentru luna octombrie 2015:

- au început lucrările de reabilitare de pe strada Sirenei şi Tribunul Corcheş - aceste străzi se constituie atât ca o rută ocolitoare a zonei centrale în eventualitatea închiderii circulaţiei în această zonă, precum şi acces la Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului de pe str. Sirenei;

- continuă lucrările de reabilitare/ modernizare a străzii General Ionel Taraş;

- după aducerea la cota şi rezolvarea cedărilor apărute în carosabil în urma lucrărilor de înlocuire a reţelelor se pregăteşte strada Gheorghe Lazăr pentru turnare covor asfaltic subţire şi se creează astfel un acces facil la cele două intrări în Cimitirul Central al Municipiului Turda;

- se finalizează lucrările de reabilitare trotuare şi carosabil pe strada Ion Moldovan cu legătură în strada Mărului;

- se finalizează trotuarele pe strada Narciselor;

- alte lucrări de împietruiri/plombări în cazul urgenţelor apărute, inclusiv la solicitarea cetăţenilor;

Vă asigurăm de permanenta preocupare pentru asigurarea unor condiţii bune de circulaţie auto şi pietonală şi vă mulţumim anticipat pentru înţelegere.

Primăria Municipiului Turda
Direcţia Tehnică

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS