Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Primarul Tudor Stefanie adreseaza felicitari Oanei Ventel

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Dăruirea pe care o oferi tradiţiei româneşti, portului popular şi publicului de pretutindeni în momentul urcării tale pe scenă face ca timbrul vocal cu care ai fost înzestrată să răsune atât pe plan local cât şi naţional şi internaţional.

Premiul I cu care ai fost răsplătită la Festivalul Internaţional de muzică tradiţională veche “Sus pe Argeş la Izvoare” certifică această dăruire şi evidenţiează munca şi implicarea ta personală.

Pentru toate acestea am deosebita plăcere de a te felicita şi de a-ţi transmite succes în tot ceea ce ţi-ai propus să întreprinzi pe viitor.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS