Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Bani pentru reprezentantul Campiei Turzii in AGA la CAA - 1.000 de lei pe sedinta

Administraţie
Tools
Typography

După ce au hotărât asupra noului reprezentant al municipiului Câmpia Turzii în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Compania de Apă Arieş SA, consilierii de la Câmpia Turzii au hotărât şi asupra remuneraţiei respectivului reprezentant.

Cuantumul remuneraţiei acordate reprezentantului în AGA a CAA a fost stabilit la valoarea de 1.000 de lei pe şedinţă, dar nu mai mult de o şedinţă pe lună, precizările în acest sens fiind oferite de şeful Serviciului Juridic din Primăria Câmpia Turzii, Nicolae Ştefan, în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre.

Aşadar, aşa cum se arată în nota de fundamentare care însoţea proiectul de hotărâre supus aprobării consilierilor locali de la Câmpia Turzii, potrivit articolului 14 al Ordonanţei 26/2013 - ordonanţa privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sau unităţile administrative teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari sau deţin direct ori indirect o participaţie majoritară - "Operatorii economici nu pot acorda membrilor adunărilor generale ale acţionarilor remuneraţii mai mari de 25% din indemnizaţia fixă lunară a directorilor generali/directorilor, pe şedinţă şi pentru mai mult de o şedinţă într-o lună, cu încadrarea în prevederile bugetare aprobate".

În consecinţă, aşa cum se arăta încă de la primul articol al documentului aprobat de către consilierii locali de la Câmpia Turzii, "se aprobă remuneraţia reprezentantului municipiului Campia Turzii în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii Compania de Apă Arieş SA în cuantum de 1.000 lei net pentru şedinţă, dar nu mai mult de o şedinţă pe lună".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS