Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Olimpicii din Republica Moldova, in vizita la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Vineri, 8 mai 2015, municipiul nostru a fost vizitat de un grup de 6 elevi din Republica Moldova, participanți ai Olimpiadei Internaționale de Limba Franceză - Cluj.

Olimpicii au fost primiți de către viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Marius Avram GAL.

Elevii și-au exprimat dorința de a vizita municipiul nostru datorită informațiilor accesate prin intermediul rețelei de socializare Facebook, de unde au aflat că orașul nostru este promovat ca fiind unul dintre cele mai frumoase municipii din țară în ceea ce privește iluminatul ornamental din perioada sărbătorilor de iarnă și pascale, precum și a faptului că este un oraș frumos și curat.

Municipiul nostru a participat de-a lungul timpului la numeroase campanii-concurs de salubrizare, ecologizare, colectare selectivă a deșeurilor, educare a spiritului ecologic, ocupând unul dintre primele locuri din țară, fiind declarat: "oraș al reciclării", "oraș de cinci stele ".

Datorită acestor aspecte, elevii din Republica Moldova și-au exprimat dorința de a face o vizită și în orașul nostru.

Viceprimarul Marius Avram GAL i-a însoțit pe tinerii olimpici în vizita lor la Palatul Cultural Ionel Floașiu și Școala Gimnazială Avram Iancu.

La Primăria municipiului Câmpia Turzii, acesta le-a acordat elevilor din partea administrației locale, diplome de excelență pentru rezultatele deosebite obținute pe linie educațională și de apreciere pentru implicare și promovare a relațiilor interculturale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS