Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Radu Hanga: "Parcul industrial, la ora asta, nu mai este dorinta, este fapt implinit"

Administraţie
Tools
Typography

Prezent la lansarea proiectului "Vest-Nord-Vest Start-Up", primarul Câmpiei Turzii, Radu Hanga, venea cu o informaţie al cărei rol era să aducă o veste bună pentru cei care aşteaptă ca parcul industrial de la Câmpia Turzii să prindă viaţă.

În felul său caracteristic, primarul Câmpiei Turzii, spunând că vrea să se laude "în numele harnicului colectiv de la Primărie", anunţa că vineri, 17 aprilie, s-a semnat la Bucureşti de către ministru aprobarea pentru parcul industrial de la Câmpia Turzii.

"Parcul industrial, la ora asta, nu mai este o dorinţă, este fapt împlinit" spunea Radu Hanga precizând - cu o notă de amuzament - că viceprimarul Avram Gal şi administratorul public Petre Pop "vor merge până la Bucureşti şi vor aduce decizia într-o copertă roşie şi cu ciucuri portocalii".

Luând cuvântul la acelaşi eveniment, viceprimarul Avram Gal amintea că "Ne-am consultat cu domnul primar şi am ajuns la concluzia că trebuie un prc industrial. Ne-am propus şi l-am realizat".

Totuşi, semnarea deciziei nu înseamnă, instantaneu, lapte şi miere pentru şomerii din Câmpia Turzii, fapt subliniat şi de Avram Gal care s-a arătat, totuşi, încrezător: "În următoarele luni veţi vedea că sunt firme care vor investi în parcul industrial Câmpia Turzii şi o să ne şi extindem".

Precizând, în legătură cu parcul industrial, că "Asta e dorinţa domnului primar şi noi o ducem la îndeplinire, cei tineri", viceprimarul Avram Gal mai dădea o gură de oxigen celor care chiar aşteaptă ca acest parc să existe şi care îşi pun speranţe că vor putea găsi locuri de muncă la promişii investitori care se vor instala în noul parc industrial.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS