Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Sa fie municipalitatea turdeana de acord cu reabilitarea hotelului Potaissa? Aflam maine...

Administraţie
Tools
Typography

Consilierii locali turdeni se întâlnesc mâine, 15 aprilie, într-o şedinţă extraordinară pentru a dezbate trei proiecte de hotărâre: unul privind bugetul local şi două privind posibile investiţii.

Ce vor hotărî, până la urmă, consilierii locali turdeni vom afla abia mâine. Până atunci, însă, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

1. Probleme ale Direcţiei Economice:
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local, al activităților finanțate din venituri proprii și subvenții de la bugetul local și aprobarea bugetului creditului intern și a fondurilor externe nerambursabile pe anul 2015.

2. Probleme ale Administratorului Public:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificării și completării listei obiectivelor de investiții care se finanțează din facilitatea de credit aferentă contractului de credit nr. RQ12014467532578/2012 încheiat cu CEC Bank.
2.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordul Municipiului Turda pentru demararea de către SC Turda Salina Durgău SA, a investițiilor având ca obiect reabilitarea și modernizarea Hotelului Potaissa Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS