Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Primarul Radu Hanga invita cetatenii la curatenie

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează, în perioada 1 - 30 aprilie 2015, campania „Luna curăţeniei", având ca scop asigurarea unui climat de ordine şi curăţenie pe teritoriul localităţii.

În acest sens sunt programate ample activităţi de salubrizare a carosabilului, trotuarelor, rigolelor, spaţiilor verzi, plantarea de flori, arbori şi arbuşti şi toaletarea celor existenţi.

Invităm toate persoanele fizice şi juridice să ia parte la această campanie, contribuind la curăţenia şi întreţinerea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor, imobilelor şi incintelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

De asemenea, rugăm locuitorii municipiului să se implice activ în competiţia „Oraşul reciclării-2015" prin colectarea şi depunerea deşeurilor reciclabile în containerele destinate acestora: plastic şi metal la galben, hârtie şi carton la albastru, sticlă la verde!

Selectăm şi câştigăm!

PRIMAR
Radu HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS