Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

28 de proiecte de hotarare pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Turda

Administraţie
Tools
Typography

Şedinţa ordinară din luna februarie a Consiliului Local Turda are loc joi, 26 februarie 2015, cu începere de la orele 13.00.

Nu mai puţin de 28 de proiecte de hotărâre îşi propun să dezbată consilierii locali turdeni în şedinţa a cărei ordinea de zi este următoarea:

1. Prezentarea Procesului Verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Directiei Economice:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli, pentru perioada ianuarie - decembrie 2015, al Asociatiei Handbal Club Potaissa Turda.

3. Probleme ale Directiei Impozite si Taxe Locale:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane fizice. (Fodorean Martin-Dorin si Mihaela-Ileana).
3.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane fizice. (Katona Csaba si Edith-Eva).
3.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solutionarea cererilor de acordare a inlesnirilor la plata impozitelor si taxelor locale depuse de persoane juridice.

4. Probleme ale Administratorului Public:
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea (majorarea) tarifelor practicate pentru serviciul de transport local de calatori prin curse regulate de pe raza municipiului Turda.
4.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Planului de Administrare al Consiliului de Administratie al Societatii Turda Salina Durgau SA.
4.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea auditorului extern al Societatii Turda Salina Durgau SA.
4.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind completarea obiectivelor secundare de activitate ale Societatii Turda Salina Durgau SA.
4.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei si statului de functii ale Societatii Turda Salina Durgau SA.
4.6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind revocarea Horatarii Consiliului Local al municipiului Turda nr. 140/11.06.2014, privind validarea domnului Muresan Valer pentru functia de membru in Consiliul de Administratie al SC Domeniul Public Turda SA.
4.7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea conditiilor generale si specifice, a criteriilor de selectie, precum si a comisiei de selectie in vederea aplicarii OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice la nivelul SC Domeniul Public Turda SA.
4.8. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Turda Salina Durgau SA.
4.9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Domeniul Public Turda SA.
4.10. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea remuneratiei reprezentantului Municipiului Turda in Adunarea Generala a Societatii Comerciale Compania de Apa Aries SA.
4.11. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind reglementarea situatiei juridice a obiectivului Statie de Epurare Durgau in cadrul Contractului de Delegare a Gestiunii Serviciilor Publice de Alimentare cu Apa de Canalizare incheiat la 21.09.2007.

5. Probleme ale Directiei Tehnice:
5.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea « Planului anual de actiuni sau lucrari de interes local, pentru persoane majore apte de munca, beneficiare ale prevederilor Legii nr. 416/2001, privind venitul minim garantat ».
5.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de prioritati in vederea repartizarii locuintelor pentru tineri, destinate inchirierii, pentru anul 2015, derulate prin Agentia Nationala pentru Locuinte.
5.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de prioritati pe anul 2015 pentru repartizarea locuintelor sociale si a locuintelor din fondul locativ de stat, altele decat cele sociale.
5.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Studiului de fezabilitate si a Indicatorilor tehnico – economici aferenti obiectivului de investitii : « Extindere sistem de iluminat public in municipiul Turda ».
Nota : Studiului de fezabilitate al obiectivului de investitii : «Extindere sistem de iluminat public in municipiul Turda» poate fi consultat la Secretariatul Consiliului Local al municipiului Turda.

6. Probleme ale Serviciului Relatii Publice si Resurse Umane.
6.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind deplasarea unei delegatii a Municipiului Turda, la Torda – Serbia, in perioada 20-22 martie 2015.

7. Probleme ale Arhitectului Sef.
7.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea caietului de sarcini - cadru - pentru concesionarea prin licitatie publica a unui teren in suprafata de 3.500 mp, situat in Turda, str. Razboieni fn, in vederea construirii unui «Centru de evenimente, targuri si expozitii».
7.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea caietului de sarcini - cadru - pentru concesionarea prin licitatie publica a unui imobil – cladire, Pavilion Ginecologie – Spitalul Municipal Turda, in suprafata utila de desfasurata de 1.716 mp, situat in Turda, str. Andrei Muresanu nr. 12-16, judetul Cluj, in vederea reabilitarii cladirii si functionalizarea acesteia pentru desfasurarea de activitati medicale.

8. Probleme ale Serviciului Evidență Patrimoniu GIS.
8.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificarii art. 3 al HCL nr. 205/2012 privind aprobarea procedurii de acordare a finantarilor nerambursabile de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes general in baza Legii nr. 350/2005.
8.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modificarii HCL nr. 87/2010 referitoare la atribuirea in folosinta gratuita a unui teren in suprafata de 300 mp, domnului Sarb Remus Daniel.
8.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea completarii art. 2 al HCL nr. 254/2014 referitoare la stabilirea chiriei pentru spatiile si terenurile cu alta destinatie decat locuinta, precum si aprobarea diferitelor taxe si tarife pentru anul 2015.
8.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
8.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

9. Probleme ale Biroului Administrare Fond Funciar si Registru Agricol.
9.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea taxelor pentru eliberarea atestatului de producator si a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol.

10. Propuneri, întrebări, interpelări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS