Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Mesajul Primarului Tudor Stefanie cu ocazia Zilelor Municipiului Turda, Editia a XIV-a - 29-31 august 2014

Administraţie
Tools
Typography

Fiecare eveniment important din viaţa noastră trebuie celebrat alături de cei dragi. De-a lungul timpului, prin organizarea Zilelor Municipiului Turda, am încercat să creem exact acea atmosferă care să îi facă pe oameni să se simtă ca acasă, ca într-o mare familie. Răsplata nepreţuită pentru munca noastră a fost, întotdeauna, bucuria din privirile celor care ne-au onorat cu prezenţa.

În acest an dorim să vă aducem, din nou, în mijlocul marii familii, între 29-31 august, la a XIV-a ediţie a Zilelor Municipiului Turda. Evenimentele care vor avea loc în aceste zile vor îmbina tradiţia cu tehnologia, clasicul cu noutatea şi se vor desfăşura sub auspiciile spiritului istoric ce caracterizează oraşul Salinei. Astfel, dorim ca fiecare dintre voi, turdeni, vecini sau români de peste hotare, să simţiţi întocmai ceea ce ne propunem noi să vă transmitem, şi anume sentimentul de apartenenţă la o entitate unică. Să ne unificăm prin Turda!
Vă aşteptăm pe toţi, indiferent de vârstă, de la copii, la seniori, pentru a vă implica în activităţile care se vor desfăşura pe parcursul celor 3 zile. Expoziţii de maşini vechi şi noi, târguri de meşteşuguri şi de produse tradiţionale, un „Triunghi turistic", vernisaje de pictură şi expoziţii de fotografii, precum şi mult aşteptate concerte cu artişti celebri sunt doar câteva dintre aceste activităţi la care puteţi participa în zilele de sărbătoare, 29-31 august. Mai mult, ne dorim ca în această perioadă să punem accent şi pe latura de profunzime a vieţii, pe latura umană. De aceea, vom organiza momente de celebrare a cuplurilor fericite care au împlinit 50 de ani de căsătorie, „Vârstele Copilăriei", pentru a ne reaminti de inocenţa vremurilor infantile, alături de cei mici, dar ne-am propus să trecem în calendar şi bucuria noastră, a oraşului Turda, de a sărbători 20 de ani de la înfrăţirea cu Angouleme.
Ediţia a XIV-a a Zilelor Municipiului Turda este cu şi pentru turdeni, cu şi pentru oameni. Avem încredere în Turda că reprezintă nu numai un oraş istoric, ci şi un oraş de viitor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS