Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

CAMPIA TURZII: Circulatia pe podul peste Aries este restrictionata

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii anunţă participanţii la trafic că începând cu data de 11.08.2014, ora 7.00, se va închide circulaţia rutieră şi pietonală pe podul de peste râul Arieş, amplasat pe DC Câmpia Turzii – Ploscoş, km 1+297,54, pentru o perioadă de 9 săptămâni, în vederea executării de suprastructură a podului.

În acestă perioadă se vor monta indicatoare rutiere de orientare şi deviere iar conducătorii auto şi pietonii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.
Rutele ocolitoare conform Planului de Management de Trafic aprobat de Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, sunt:
- drum comunal DC Câmpia Turzii – Ploscoş;
- cartier Lut - comuna Viişoara (pe lânga fosta fabrică de cărămidă);
- cartier Lut spre Turda pe drumul comunal Hărcana peste Podul Poiana.

APROBAT,
PRIMAR
Radu Ioan HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS