Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda scoate la vanzare prin licitatie un teren de pe strada Malului

Administraţie
Tools
Typography

Municipiul Turda cu sediul in Turda, str. Pta 1 Decembrie 1918, nr. 28 , face cunoscut ca in ziua de 21.08.2014 , ora 13, in sala de protocol a Primariei Municipiului Turda va avea loc licitatia publica pentru vanzarea unui imobil teren, proprietatea privata a municipiului Turda

1. Denumirea imobilului, caracteristici principale: Imobilul teren este situat in mun. Turda, str. Malului fn, jud. Cluj , are o suprafata totala de 4114 mp , apartine domeniului privat al Municipiului Turda, si este inscris in CF 56947 Turda, nr. top. 6244/1/3/3 avand destinatia "curti constructii" in suprafata de 1202 mp, si CF 57026 Turda, nr. top. 6244/1/4/1 avand destinatia gradina cu suprafata de 2912 mp.

2. In vederea participarii la licitatie ofertantii vor achizitiona documentatia de participare la licitatie achitand contravaloarea acesteia , in cuantrum de 500 lei la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda .

3. Ofertantii vor depune pana la data de 20.08.2014 inclusiv, ora 15.00 urmatoarele acte:
- oferta-angajament ferm care trebuie sa contina informatii privind ofertantul si anexa nr. 1 la oferta angajament;
-declaratie de participare la licitatie semnata de ofertant;
-Documente ce dovedesc bonitatea ofertantului si anume:
• Certificat constatator de ultima ora emis de Registrul Comertului;
• Copie de pe Certificatul de Inmatriculare eliberat de Oficiul Registrului Comertului;
• Copie de pe actul constitutiv , inclusiv dupa toate actele aditionale si de pe certificatul de inregistrare fiscala;
- Dovada privind achitarea obligatiilor fiscale catre toti creditorii bugetari , prin prezentarea unui certificat de atestare fiscala eliberat de organul fiscal competent(nu mai vechi de 30 zile)
- Scrisoare de bonitate financiara sau garantie bancara;
- Declaratie pe proprie raspundere ca nu se afla in reorganizare judiciara sau in faliment;
-certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor fata de bugetul local al Municipiului Turda;
- Copie dupa documentul care atesta achizitionarea documentatiei de participare la licitatie in suma de 500 lei;
- Copie dupa documentul care atesta plata contravalorii taxei de participare la licitatie in suma de 30 lei;
- Copie dupa documentul care atesta depunerea garantiei de participare la licitatie , adica 5% din valoarea totala minima a vanzarii . Plata de va face la casieria centrala sau ghiseele Directiei Impozite si Taxe din cadrul Primariei Mun. Turda. Ofertantul va pierde garantia de participare la licitatie in cazul in care se va retrage dupa ce Comisia de Licitatii va lua cunostinta de oferta financiara a acestuia.

4.Documentele enumerate se vor depune intr-un plic inchis,format A4 pe care se va indica licitatia publica deschisa pentru care este depusa oferta.

5. Plicul format A4 va contine si un plic format B5 pe care se va inscrie numele sau denumirea ofertantului , precum si domiciliul sau sediul acestuia dupa caz. Plicul B5 va contine oferta financiara propriu zisa.

6. Eventualele oferte depuse dupa data de 20.08.2014 ora 15 sunt excluse de la licitatie.

7.In cazul ofertelor financiare aflate sub valoarea pretului de pornire al licitatiei , Comisia de licitatii va lua act de ele , fiind luate in considerare doar pentru o eventuala negociere directa, daca se va ajunge la aceasta situatie.

8. Ofertantul poate fi reprezentat si prin alte persoane imputernicite in baza unei procuri autentificate la notarul public , care se va anexa la dosar .

9. Pretul minim de pornire al licitatiei , stabilit conform raportului de evaluare este de 62.000 lei , valoare care contine T.V.A.

10. Pretul de vanzare adjudecat se va achita integral in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data semnarii contractului de vanzare cumparare sub sanctiunea anularii licitatiei si organizarea unei noi licitatii.

PRIMAR
TUDOR STEFANIE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS