Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

De ce refuza Ovidiu Micu sa faca parte din comisii. Afla ce experiente neplacute a invocat!

Administraţie
Tools
Typography

Consilierul local Turdean din partea PNL, Ovidiu Micu a refuzat să facă parte dintr-o nouă comisie constituită la Turda, o comisie care să se ocupe cu stabilirea tarifelor practicate la nivelul serviciului care s-ar ocupa cu drumurile, viaductele etc. la Turda.

Ovidiu Micu a fost propus de colegul de PNL Cristian Felzeu, care era şi preşedinte de şedinţă în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului local Turda de joi, 31 iulie 2014.
Motivul invocat de Cristian Felezeu a fost faptul că Ovidiu Micu "e singurul dintre noi care are specializare în drumuri", chiar dacă nu făcea parte din Comisia 1 a Consiliului Local Turda, din care se sugera că ar trebui să facă parte membrii noii comisii, "sugestie" prezentă în chiar primul articol al proiectului de hotărâre supus aprobării consilierilor locali.
Totuşi, Ovidiu Micu a refuzat precizând: "Nu mai vreau să fac parte din nicio comisie! Totul este, oricum, relativ. Mulţumesc!".
Refuzul lui Ovidiu Micu părea să aibă un resort anterior, mai vechi, lucru pe care l-a precizat chiar consilierul local în cadrul aceleiaşi şedinţe în care a făcut vorbire de o experienţă anterioară. În acest sens, explicaţia lui a fost foarte simplă şi concretă: "Dacă v-aduceţi aminte, am primit votul dumneavoastră în decembrie 2013 pentru a face parte din comisia pentru recepţia lucrărilor la SPA. după prima tentativă de a face recepţia finală, fiind foarte multe neconformităţi, nu a fost făcută recepţia urmând ca în luna ianuarie, când s-a făcut recepţia, nu am mai primit invitaţia antreprenorului şi nici din partea beneficiarului să asist la această recepţie. Probabil am incomodat foarte mult".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS