Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Ce s-a mai intamplat in cartierul Fortati din satul Luna | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Au existat situaţii în care anumiţi membri ai forului deliberativ local al comunei Luna s-au arătat nemulţumiţi de faptul că în zona forţaţi a satului Luna s-ar face anumite lucrări fie că era vorba de lucrări privind reţelele de alimentare cu apă, de canalizare, sau lucrări de asfaltare.

"Nici la această oră nu pot să înţeleg ce au vrut ei şi de ce au avut acele păreri să nu facem această asfaltare", spunea primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, cu referire la disputele din cadrul consiliului local, precizându-şi şi punctul de vedere în acest sens: "eu am găsit de cuviinţă să terminăm o parte a acestui sat, din Luna. Era foarte uşor ca eu să încep să tot sap sub pământ, să bag ţevi, să fac tot felul de guri de canal dar să nu dau drumul la nimic".
Tot cu referire la asfaltare, Laurenţiu Tör spunea că proiectul este deja făcut şi caietul de sarcini a fost deja făcut public pe site-ul de achiziţii publice, urmând ca eventualii operatori să îşi manifeste interesul iar apoi să fie organizată licitaţia care ar putea avea loc, crede primarul comunei luna, chiar şi în luna august a acestui an, valoare lucrării ridicându-se undeva la aproximativ două milioane de lei plus TVA.
Şi, pentru că vorbea de drumuri, primarul Laurenţiu Tör a mai explicat că au fost zone unde nu s-a putut asfalta - e vorba de drumurile mai mici - şi unde doar s-a pietruit drumul apoi piatra a fost tasată, evitându-se, totuşi, ca în perioadele ploioase să se mai formeze noroi pe acele drumuri.
Primarul comunei Luna a mai oferit explicaţii cu privire şi la alte lucrări efectuate nu doar în satul Luna şi a mai făcut referiri şi la zona Forţaţi cu privire la un eventual moment în care s-ar putea efectua, până la urmă, lucrările de asfaltare. Dacă doriţi, însă, să aflaţi ce a mai spus primarul comunei luna, puteţi afla urmărind înregistrarea video a discuţiei pe care am purtat-o, înregistrare pe care o puteţi găsi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS