Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Proiectul „Ne consultam! Propunem! Facem!” - Programul "Administratie Deschisa Interactiva" al municipiului Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

(comunicat)
În urma consultărilor cetăţenilor din Cartierul Muncitoresc-strada Oţelarilor în data de 1 iulie 2014 la care au participat Primarul Municipiului Câmpia Turzii domnul Radu HANGA, Administratorul Public Petre POP, consilierii locali Florin POPESCU, Samoilă GAL şi Gheorghe RECE, au fost propuse şi au început lucrările de reparaţii la trotuare şi carosabil.

Reparaţiile constau în montare de bordură nouă carosabilă, bordură încadrare trotuare, strat uzură trotuare şi covor asfaltic pe partea carosabilă. Toate aceste lucrări de reparaţii, urmăresc asigurarea desfăşurării traficului auto şi pietonal fluent, caracterizat prin confort şi siguranţa circulaţiei. În spatele blocurilor de pe strada Oţelarilor s-a amenajat deja o parcare cu grile înierbate, cu alei acces asfaltate, pentru a asigura parcarea autovehiculelor, amenajare impusă de creşterea numărului de autovehicule deţinute de locatarii din zonă.
Astfel, administraţia publică locală a răspuns prompt proiectului interactiv.
Acest proiect face parte din Programul Administraţie Deschisă Interactică a Municipiului Câmpia Turzii, prin care, administraţia locală doreşte implicarea directă a cetăţenilor, consultarea lor în deciziile administraţiei locale şi pleacă de la ideea: Ne consultăm! Propunem! Facem!
Administraţia Municipiului Câmpia Turzii este deschisă pentru consultarea, propunerea, implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor în administraţia publică locală şi dă astfel posibilitatea cetăţenilor de a-şi exprima opiniile cu privire la amenajarea spaţiilor, terenurilor şi a altor obiective ce aparţin domeniului public, pentru asigurarea unui confort şi ambient care să răspundă necesităţilor acestora.
Implicarea cetăţenilor prin consultarea acestora este de bun augur, astfel, banul public colectat din impozitele şi taxele locale se întorc tot la cetăţenii noştri, deoarece ei sunt principala avere a oraşului. Totul depinde de ei!

Serviciul Relaţii Publice

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS