19
Fri, Oct
152 New Articles

Posibila prelungire de program la noul bazin de inot din Turda

Actualitate
Typography

Programul de funcţionare a bazinului de înot inaugurat nu demult la Turda ar putea fi prelungit. Afirmaţia îi aparţine viceprimarului Turzii, Lucian Nemeş, şi a venit ca percepţie a solicitărilor venite spre administraţia locală dinspre cetăţeni.

Mai exact, Lucian Nemeş spunea că au existat, din parte cetăţenilor, solicitări de a putea beneficia de serviciile oferite de bazinul de înot şi dimineaţa devreme. "O să ne gândim (...) să creem posibilitatea ca înainte de a începe ziua de muncă să poţi să mergi la bazin şi să înoţi", spunea Lucian Nemeş, adăugând că "la Cluj se practică acest lucru şi în măsura în care vom avea solicitări, o să prelungim şi noi programul".
În cadrul conferinţei de presă organizate miercuri, 27 februarie, la Primăria Turda, viceprimarul Turzii s-a arătat încântat că, de la inaugurare, un număr de aproximativ 2.000 de cetăţeni din turda, Câmpia Turzii sau din comunele din apropiere au trecut pragul bazinului de înot de la Turda. "Eu zic că este un număr de oameni mulţumitor pentru noi. Sincer am rămas plăcut impresionat de interesul pe care l-au manifestat turdenii, cât şi ceilalţi locuitori", spunea Lucian Nemeş, adăugând că încasările realizate la bazin în aproximativ două săptămâni sunt în jur la 50.000 de lei, fapt care l-a făcut pe viceprimarul Turzii să aprecieze că "acest bazin se va autosusţine". Mai mult, Lucian Nemeş dorea - inclusiv astfel - să îi contrazică pe acei "cârcotaşi care au spus că, după o perioadă de timp, datorită slabei prezenţe a publicului acolo, vom putea avea probleme".
De asemenea, Lucian Nemeş preciza că, de la deschiderea bazinului, deja s-au făcut peste 250 de abonamente, majoritatea beneficiarilor fiind copii: "foarte mulţi părinţi au înţeles să-şi dea copiii la înot. Este un sport care dezvoltă foarte mult corpul şi şi din acest punct de vedere avem undeva la 5-6 grupe de juniori", grupe create strict pe criterii de vârstă.
"Consider că în aceste două săptămâni lucrurile au mers bine. De aici înainte o să ne ocupăm de a promova bazinul şi mai bine, o să oferim şi tot felul de programe şi concursuri pentru copii, pentru a reuşi să-i atragem înspre acest sport", îşi încheia alocuţiunea Lucian Nemeş.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS