Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Sase "samurai" turdeni au adus sapte medalii de la Cupa Romaniei de la Brasov

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 26-27.09.2015 Clubul Sportiv Samurai Turda a participat la ediția cu numărul XV a Cupei României, organizată de Federația Română de Karate W.K.C. în colaborare cu CSM Brașov.

La această ediție au participat 57 de cluburi din întreaga țară adunând un număr record de participanți și anume 675 de sportivi s-au aliniat la startul competiției. Competiția a fost una extrem de grea cu un nivel de pregătire ridicat.

Clubul Sportiv Samurai Turda a deplasat un lot format din 6 sportivi și anume: Lazăr Ariana, Bărbat Bianca, Urcan Diana, Baldoghi Laura, Sicoe Andrei, Rotaru Cosmin reușind să adune la finele competiției un număr de 7 medalii dintre care 4 de aur prin Urcan Diana, Lazăr Ariana, Bărbat Bianca la kata echipe 15-17 ani si Lazăr Ariana la kata individual 13-14 ani, o medalie de argint prin sportiva Bărbat Bianca la kata 15-17 ani + 6 kyu, iar cele 2 medalii de bronz au fost cuerite de Baldoghi Laura la kata 15-17 ani 9-6 kyu și Urcan Diana la kata 15-17 ani +6 kyu.

La finele acestei competiții aceste medalii au propulsat clubul nostru pe un bine meritat loc 18 în clasamentul cluburilor, un loc la care nu ne asteptam având în vedere că clubul nostru a aliniat la start doar 6 sportivi pe când alte cluburi au înscris mult mai mulți sportivi.

Această ediției sincer a fost una care a adus o surpriză mare pentru că numărul de sportivi a fost unul fenomane, acesta arată încă o dată că Federația din care facem parte este una care se dezvoltă continu si arată că tot mai multe cluburi apreciază profesionalismul și nivelul ridicat atragând tot mai multe cluburi.

A fost o ediție grea, dar consider că am făcut față cu brio și am obtiunut o clasare bună având în vedere că au fost 57 de cluburi, iar noi am reușit cu 6 sportivi să urcăm până pe locul 18.

Aş dori să felicit sportivi petru munca depusă, aș dori să le mulțumesc deoarece deși sunt încă niste copii a căror copilărie e departe de a se sfârși preferă să își sacrifice tot timpul liber venind la antrenamente in fiecare zi muncind enorm de mult pentru a demonstra că ei, că noi suntem cei mai buni. Vă mulțumesc, copii, și mă simt cel mai mândru că sunt antrenorul vostru.

Aș dorii să felicit echipa de cadete care a demonstrat încă o dată că în luna iunie nu a fost o greșeală că au devenit vicecampione europene.

Am dori să aducem mulțumiri celor care au fost alături de noi și ne-au ajutat finaciar pentru a putea efectua această deplasare și anume doamnei Baciu Simona, director Salina Turda, care este alături de sport și prijină performața sportivă și petru asta noi îi mulțumim enorm pentru tot ce face pentru noi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS