Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Patru "samurai" turdeni participa la Cupa Rapid la karate

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Odată cu intrarea în anotimpul de toamnă, Federația Română de Karate W.K.C., împreună cu Clubul Sportiv Rapid București, organizează, în data de 06 septembrie 2015, a-II-a ediție a Cupei Rapid.

Deși este o competiție care vine pe sfârșitul vacanței de vară, desfășurată cam tot în aceeași perioadă anul trecut a adunat peste 400 de sportivi, având un nivel ridicat de competitivitate.

Ne asteptăm ca ediția din acest an să aibă un nivel mult mai ridicat atât ca număr de sportivi înscriși cât și ca nivel de pregătire.

Clubul Sportiv Samurai Turda va deplasa la acest eveniment doar 4 sportivi deoarece anul acesta, neavând competiții majore în imediata apropiere după încheierea vacanței, am avut o scurtă perioada pentru relaxare și refacere, așă că va participa doar cu echipa care, în luna iunie, a devenit vicecampionă Europeană: Bianca Bărbat, Ariana Lazăr și Diana Urcan și spotivul Cosmin Rotaru.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS