Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Alexandra Lacatos - concurenta si jurat la "Portativul veseliei"

Actualitate
Tools
Typography

Ajuns la a noua ediţie, festivalul "Portativul veseliei" a avut loc şi în acest an la Craiova, municipiul Câmpia Turzii fiind din nou reprezentat la această competiţie.

Alexandra Lacatoş a participat la ediţia din acest an ca efect al participării la ediţia de anul trecut, când a câştigat trofeul la grupa la care a participat, reuşită care i-a asigurat participarea la ediţia din acest an chiar ca jurat în cadrul festivalului.

"Alexandra a participat în concurs alături de câştigătorii de anul trecut de la toate categoriile de vârstă", se arată într-un comunicat depsre participarea tinerei din Câmpia Turzii, comunicat în care se mai precizează şi că "Alexandra s-a prezentat în concurs în grupa «Campionii» cu piesa «Îngerul copilarie», piesă compusă de compozitorul Claudiu Bulte", participare care i-ar fi asigurat, şi la această ediţie, locul întâi.

De asemenea, în cadrul unui micro-recital, Alexandra Lacatoş a mai interpretat piesele "Cad şi mă ridic" (Laura Stoica), "Glorious" (Cascada), şi "Let me try" (Luminiţa Anghel).

Autorul comunicatului de presă a dorit ca, pe această cale, să aducă mulţumiri tuturor celor care au făcut posibilă participarea Alexandrei la cea de-a IX-a ediţie a festivalului "Portativul veseliei", dar mai ales profesorului de canto care o pregăteşte pe Alexandra, Cornel Pop.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS