Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Apa din mediul natural - Campania "Pentru mediu, pentru sanatate"

Actualitate
Tools
Typography

„Apa este un bun comun și ne aparţine tuturor. Ea este folosită în multe scopuri și de aceea a devenit o resursă rară. Compania de Apă ARIEȘ captează apă atât de subteran, la sursele de apă din Mihai Viteazu și Cornești, cât și de suprafață, din pârâul Hășdate.

În viaţa de zi cu zi, folosim apa potabilă pentru activități diverse. În urma utilizării ei, devine murdară. Sistemul de canalizare are rolul de colectare a acestei ape, de a o trata și mai apoi de a o distribui curată în râul Arieș.

În prezent, dumneavoastră, clienții noștri, peste 21 de mii, beneficiați de serviciile oferite de CAA și facem tot ce este necesar pentru a vi le oferi la o calitate superioară.

Politica noastră este orientată spre satisfacerea și îndeplinirea nevoilor cetățenilor, printr-un management modern și transparent, care are ca obiectiv dezvoltarea continuă a serviciilor de alimentare cu apă potabilă și canalizare.

Uniunea Europeană ne-a oferit șansa să ne dezvoltăm, iar noi am profitat din plin de ea. Suntem deja în plin demaraj al etapei a II-a în proiectul pe fonduri europene, care ne va aduce încă peste 80 de milioane de euro în comunitatea noastră.

Fac un apel către toți cetățenii deserviți de CAA, să utilizeze cu responsabilitate cele două servicii, deoarece sunt ale noastre, ALE TUTUROR. Vă suntem dedicați în totalitate. Este obligația noastră, ca cetățeni!"

Cristian Octavian Matei,
director general

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS