Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Csutak si Tot dau la peste in Ungaria. Dar nu singuri

Actualitate
Tools
Typography

O altă urgenţă introdusă pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Câmpia Turzii de luni, 18 mai, a fost aprobarea deplasării unei delegaţii de opt persoane care să reprezinte Câmpia Turzii la un concurs de pescuit în Ungaria.

Fir întins le-au urat tuturor consilierii locali întruniţi în şedinţa de luni care au aprobat deplasarea delegaţiei de opt persoane din care fac parte consilierii locali Csutak Ludovic şi Vasile Tot, însoţiţi de alţi şase pescari din oraş.

Deplasarea delegaţiei din Câmpia Turzii are loc în perioada 19-24 mai anul curent, principalul scop fiind reprezentarea municipiului la concursul de pescuit al oraşelor înfrăţite care are loc la Mohács în Ungaria.

Decizia privind deplasarea s-a luat - se arată în preambulul proiectului de hotărâre - "analizând referatul nr. 15407/18.05.2015, întocmit de Serviciul Relaţii Internaţionale şi Achiziţii Publice (n.r.: SRIAP)".

Iar cum deplasarea delegaţiei la concursul de pescuit al oraşelor înfrăţite trebuie învelită în ceva, ea a fost învelită, aşadar, în referatul semnat de şeful SRIAP, Ioana Blag.

Şi iată cât de frumos era învelită motivarea în referat: "Municipiul Câmpia Turzii a dezvoltat de-a lungul timpului relaţii de colaborare cu oraşele partenere din afara graniţelor ţării, concretizate în special prin proiecte culturale, educaţionale, sportive şi administrative". Ba chiar "De localitatea Mohacs (Ungaria) ne leagă o frumoasă colaborare, istoricul relaţiilor cu această localitate datând încă din anul 1990, la sfârşitul anului 1993 oficializându-se actul de înfrăţire dintre cele două oraşe".

Păi la o aşa prezentare, ce om să fii să nu te duci?... Ar fi şi păcat.

Ca de final, cei care sunteţi interesaţi pe ce bani se efectuează deplasarea delegaţiei în Ungaria, puteţi să staţi liniştiţi. Acest lucru este clar precizat în chiar hotărârea adoptată de consilierii locali, la articolul 2: "Cheltuielile privind deplasarea se suportă conform prevederilor legale".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS