Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Deputatul Mircea Irimie are un mesaj pentru jurnalisti

Actualitate
Tools
Typography

Începând cu anul 1991, jurnaliştii din întreaga lume marchează, în data de 20 aprilie, Ziua Internaţională a Presei Libere.

În societatea actuală, mass-media joacă un rol extrem de important în viaţa socială, politică, economică, educativ-culturală şi cotidiană, prezenţa ei activă fiind un factor de influenţă asupra tuturor segmentelor societăţii.

Considerată, pe bună dreptate, "centrul vital al vieţii publice", mass-media, prin reprezentanţii ei, se află permanent în serviciul public prin obţinerea de informaţii, selectarea, ierarhizarea şi interpretarea acestora, înainte de a fi transmise în spaţiul public şi îndeplineşte astfel funcţia de legătură între individ şi societate.

O presă liberă este, cu adevărat, garant al democraţiei. O presă liberă face uneori dificilă o guvernare democrată însă face întotdeauna imposibilă, dictatura.

În acest context, îmi permit să adresez public cuvinte de apreciere şi respect pentru presa naţională şi în mod special pentru presa locală, pentru întreaga activitate desfăşurată cu profesionalism şi dăruire în slujba adevarului, pentru tot ceea ce reprezintă în comunitatea din care facem parte.

LA MULŢI ANI! cu sănătate, putere de muncă, împliniri şi realizări, satisfacţii profesionale şi familiale.

Deputat PC de Turda,
Mircea Vicentiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS