Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Doua medalii de aur pentru karatistii turdeni la Cupa Dojokan

Actualitate
Tools
Typography

În perioada 18-19.04.2015 Clubul sportiv Dojokan Activ Aiud, în colaborare cu Federația Română de Karate W.K.C, au reunit la Aiud 414 sportivi ai federației noastre pentru a XVII-a ediție a Cupei Dojokan, o competiție foarte importantă cu un nivel competitiv foarte ridicat.

Clubul Sportiv Samurai Turda a participat cu un lot format din 11 sportivi: Luca Denis, Doda Antonia, Lazăr Ariana, Moraru Andreea, Chira Karina, Bărbat Bianca, Baldoghi Laura, Urcan Diana, Rotaru Cosmin, Sicoe Andrei și Suciu Dan.

Clubul nostru a reușit să cucerească 2 medalii de aur și 4 medalii de argin astfel:

Deși rezultatele nu sunt unele excepționale la prima vedere, dorim să îi felicităm pe copii pt munca depusă până acum, ceea ce ne-am propus noi la începutul acestui an și anume urcarea pe podium la Campionatele Naționale și în mod deosebit la Campionatul European, se va concretiza, deoarece sportivi au trecut printr-o perioadă mai lungă de pregătire fizică și forță, iar din perioada imediat următoare vor trece la pregătirea specifică a karate-ului și a kata-urilor cu care sportivii noștri se vor prezenta la aceste evenimente.

A fost o perioadă grea și sper să fie și benefică, iar rezultatele muncii noastre, și a strategiei pe care am făcut-o, să se vadă începând cu 09.05.2015 când vor avea loc Campionatele Naționale pentru mini-cadeți, cadeți, juniori și seniori la București și apoi, la începutul lunii Iunie, Campionatul European din Belgia.

Si de aceasta dată am dori să aducem mulțumiri părințiilor, care sunt alături de noi în fiecare zi, și Primăriei Municipiului Turda, în mod special domnului primar Tudor Ștefănie, care ne este alături și susține latura sportivă pe care noi o practicăm și prin care încercăm să aducem faima Municipiului nostru cu cinste şi onoare la fiecare competiţie la care participăm.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS