Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

CAA a imprastiat peste 230 de tone de piatra pe strazile afectate de ploi

Actualitate
Tools
Typography

Pe străzile Decebal și Petru Maior din Turda s-au înrăutățit condițiile de trafic din cauza vremii. Compania de Apă ARIEȘ a împrăștiat zilele acestea peste 230 de tone de piatră pe cele două străzi, pentru crearea unor condiții decente de circulație.

În zilele care urmează, în funcție de condițiile meteo, CAA va interveni din nou, dacă va fi nevoie, pe cele două străzi.

Pentru eliminarea acestor probleme, CAA va face toate demersurile necesare pentru a a oferi cetățenilor de pe străzile Decebal și Petru Maior, condiții decente de circulație.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS