Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Cine sunt castigatorii concursului "Micul Biciclist si siguranta lui"

Actualitate
Tools
Typography

Inedit pentru Salina Turda, obiectivul turistic turdean a găzduit, pe terenul de sport al minei Rudolf, concursul de îndemânare pe bicicletă "Micul Biciclist şi siguranţa lui", sâmbătă 21 februarie cu începere de la orele 11.30.

"Ne face plăcere să aveţi parte de această demonstraţie de educaţie rutieră pe care am organizat-o împreună cu «Clujul Pedalează», cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi cu Primăria Cluj-Napoca", spunea directorul SC Turda Salina Durgău SA, Simona Baciu, completând: "Pe lângă partea de educaţie rutieră de care copiii au parte, să beneficieze şi de o scurtă cură în mediul salin de aicea de la noi, mediu despre care ştim cu toţii că este benefic pentru căile respiratorii în primul rând".

La rândul său, unul dintre membrii fondatori ai Clubului Sportiv "Clujul Pedalează" - Kertesz Levente - mărturisea: "Această competiţie am vrut s-o organizez de 4-5 ani, atunci nu am reuşit să ajungem la un consens cu cei care administrau pe vremuri salina, însă acum mulţumesc doameni directoare pentru faptul că ne-a ajutat să venim aici şi, într-adevăr, în afară de educaţie rutieră, există şi un lucru inedit să organizezi un concurs de biciclete la 128 de metri sub pământ".

În opinia lui Kertesz Levente colaborarea cu Salina Turda ar putea continua, intenţia celor de la clubul clujean fiind să aducă la Salina Turda nişte biciclete spinning care să poată fi folosite în mediul salin.

Refritor la concurs, însă, Kertesz Levente spunea: "Părinţii sunt entuziasmaţi, pentru unii copii chiar e un lucru nou, inedit, nici n-au fost până acum în salină şi e şi un mediu sănătos", coordonatorul "Clujul Pedalează" menţionând, iniţial, că sunt înscrişi aproximativ 58 de concurenţi cu vârste între 6 şi 17 ani. Dacă fiecare participant beneficiază de diplome de participare, câştigătorii de la fiecare categorie beneficiau de premii.

Deşi se anticipa că vor fi cinci categorii de vârstă separat fete şi băieţi şi, astfel, vor fi acordate maxim 30 de premii, până la final situaţia s-a modificat.

Situaţia la finalul competiţiei a fost - pe categoriile formate până la urmă - următoarea, mai jos fiind prezentaţi doar ocupanţii primelor trei locuri, cu nume şi număr de concurs:

Categoria 6-8 ani, fete
1 Diana Camelia Nistor (941)
2 Cristina Ilie (929)
3 Iasmina Deac (918)

Categoria 6-8 ani, băieţi
1 Aron Farkas (943)
2 Androhovici Andrei (913)
3 Lukas Iuras (952)

Categoria 9-11 ani, fete
1 Janka Pasztor Szoke (952)
2 Agota Timea Akerman (951)
3 Natalia Urcan (931)

Categoria 9-11 ani, băieţi
1 Andrei Deac (917)
2 Akos Farkas (942)
3 Duma Bogdan (930)

Categoria 12-14 ani, fete
1 Iulia Florea (933)

Categoria 12-14 ani, băieţi
1 Botond Ruzsa Kis (935)
2 Alexandru Ananie Hiriscau (916)

Categoria 15-17 ani, băieţi
1 Adrian Marius Florea (932)
2 Istvan Ruzsa Kis (936)
3 Mihai Topan (927)

Categoria familii
1 Farkas Akos / Aron
2 Nistor Diana / Sorin
3 Pop Ovidiu / Radu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS