Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Doua medalii de aur pentru "samuraii" turdeni la cupa "Mickey Mouse"

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Clubul Sportiv Hayashi Activ Floreşti, în colaborare cu Federaţia Română de Karate WKC a organizat, în perioada 23-25.01.2015, cursuri de perfecţionare pentru arbitrii şi cea de-a XII-a ediţie a competiţiei numită "Cupa Mickey Mouse".

Vineri 23.01.2015 instructorul Paul Căţănaş, arbitru categoria A, a participat la examenul de evaluare a cunoştinţelor asupra regulamentului iar sâmbătă, odată cu startul competiţiei, au avut loc şi probele practice.

Sâmbătă, 24.01.2015. la startul competiției s-au aliniat un număr de 440 de sportivi din 25 de cluburi dintre care unul din Ungaria.

Clubul sportiv Samurai Turda s-a deplasat cu un lot format din 19 sportivi: Lazăr Ariana, Nechita Dragoş, Dumitriuc Adriana, Chira Karina, Suciu Dan, Nicolae-Drăgan Antonia, Nemeș Sebastian, Cornea Darius, Petruța Alexandra, Tolan Octavian, Fărcaș Marcus, Glod Andrei, Doda Antonia, Molcuț Raisa, Luca Răzvan, Moraru Andreea, Luca Denis, Mocan Alexandru, Todea Răzvan.

La finele acestei competiții clubul sportiv Samurai Turda a reușit să cucerească un număr de 9 medalii dintre care două de aur, 4 de argint și 3 de bronz astfel:

Locul I
Lazăr Ariana - Kata 11-12 ani
Suciu Dan - Kata 13-14 ani

Locul II
Chira Karina - Kata 9-10 ani
Doda Antonia - Kata echipe 7-8 ani
Nicolae-Drăgan Antonia - Kata echipe
Dumitriuc Adriana - Kata echipe 7-8 ani

Locul III
Nechita Dragoș - Kata echipe 9-10 ani
Nicolae- Drăgan Antonia - Kata echipe 9-10 ani
Chira Karina - Kata echipe 9-10 ani

13 sportivi prezenţi la lot au fost la primul lor concurs şi dorim pe acestă cale să îi felicităm, emoțiile fiind extrem de mari. Pentru noi, însă, ei sunt câștigătorii pentru că au reuşit să execute kata-ul complet fără să fie descalificați, ținând cont de timpul scurt de când au început să practice karate-ul, unii dintre ei reușind chiar să urce pe podium.

Am dori să mulțumim părințiilor pentru că ne-au ajutat în acest demers că au fost langă copii şi pentru că au încredere în noi pentru a forma copiii în acest sport.

Am dori, pe această cale, să mulțumim colegului nostru Komiveș Attila care care conduce grupele de începători ale clubului nostru şi să îl felicităm pentru rezultatele obţinute.

Mulțumirile noastre se îndreaptă spre cei care ne ajută de fiecare dată pentru deplasări și anume primarului Tudor Ștefănie - care ne-a oferit sprijin, ajutor și încredere - și Consiliului Local al municpiului Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS