Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Salina Turda redeschide Bazinul de Inot Didactic

Actualitate
Tools
Typography

Conducerea SC Turda Salina Durgău SA a anunţat că la începutul lunii viitoare se va deschide Bazinul de Înot Didactic de la Turda, bazin închis în ultima perioadă pentru diverse lucrări efectuate în ultima perioadă.

Anunţul a fost făcut de conducerea societăţii printr-un comunicate pe care îl redăm în continuare, fără să fi intervenit asupra lui absolut deloc:

S.C.Turda Salina Durgau S.A. , în calitate de administrator al Bazinului de Înot Didactic Turda , aduce la cunoștinta toturor cetățenilor , în special turdenilor , faptul că s-au finalizat lucrările de remediere ,optimizare și mentenanță al obiectivului Bazin de Înot Didactic Turda .
Astfel , Consiliul de Administratie al Societătii anuntă oficial DESCHIDEREA Bazinului de Inot Didactic Turda , in data de 05.12.2014 , cu ocazia zilei de Mos Nicolae si totodată anuntă că s-a aprobat ca intrarea sa fie liberă (GRATIS) în prima zi de deschidere al bazinului ( VINERI – 05.12.2014) , pentru toți copiii ( cu vârsta cuprinsă între 3 si 18 ani ) , care o să facă dovada vârstei prin prezentarea carnetului de elev sau al cărtii de identitate . Copiii cu vârsta de pănă la 14 ani trebuie să fie însoțiti de către un adult , asa cum prevede Regulamentul de functionare si administrare al Bazinului de Înot Didactic Turda .
Ne cerem scuze pentru eventualele disfunctionalităti produse clientilor bazinului , pe toată perioada în care acesta nu a fost functional .
Vă așteptăm cu drag , la o bălăceală de Moș Nicolae , într-un bazin executat la standarde europene , optimizat , modernizat , precum și igienizat conform normelor de igiena in vigoare .

Conducerea societății – prin Director general,
Simona Maria Baciu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS