Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Doua motive pentru care nu s-a redeschis bazinul de la Turda

Actualitate
Tools
Typography

SC Turda Salina Durgău SA, în calitate de administrator al "Bazinului de Înot Didactic", anuntă publicul interesat că, din motive independente de vointa societății, redeschiderea obiectivului menționat se amâna pentru o data care va fi comunicată ulterior.

Amânarea în cauză este justificată obiectiv de două motive de ordin tehnic, și anume:

- comunicarea de către constructor a datei de finalizare a înlăturării cauzelor care au condus la infiltrații de apă dinspre sala bazinului spre sălile de la parter

- acțiunea de îmbunătațire a sistemului de ventilație solicitată antreprenorului general de către proprietarul obiectivului.

Societatea regretă eventualele disfunctionalități produse clientilor.

De îndată ce se vor ști informațiile necesare, SC Turda Salina Durgău SA va comunica public data estimată pentru redeschiderea bazinului pentru funționarea sa normală.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS