Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Testare în vederea depistării virusului hepatic la sediul PSD Turda

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj, reprezentata de Stelian Marginean in calitate de presedinte,  la solicitarea organizatiei de pensionari din cadrul Partidului Social Democrat Turda, facuta prin d-na Minerva Beian, a organizat in data de 18. 01.2019 o campanie de testare in vederea depistarii virusului hepatitic C.

In cadrul actiunii au fost testate peste 100  persoane. Actiunea reprezinta o campanie de preventie prin care se urmareste depistarea precoce a infectiei cu virus hepatic C astfel incat in cazul celor depistati sa se initieze tratamentul cat mai curand. Depistarea precoce reprezinta si o metoda de preventie deoarece atunci cand se cunoaste existenta infectiei se iau o serie de masuri profilactice suplimentare care sa impiedice infectarea  celor din jur.

Asociatia a luat fiinta pentru a venii in sprijinul cetatenilor in special al celor cu afectiuni hepatice si este deschisa la orice colaborare care sa conduca la cresterea calitatii vietii cetatenilor din mediul in care isi desfasoara activitatea.

La actiune au fost prezenti d-na psiholog Cerasela Libeg, membru de onoare in cadrul Asociatiei, si voluntari carora le multumim pentru implicarea si sustinerea pe care au manifestat-o de-a lungul colaborarii noastre!

Actiune desfasurata in colaborare cu Laboratorul medical Biolinica

Marginean Catalina
Apah-ro Cluj  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS